donderdag 17 december 2020

Ritmeverstoring

 De vermindering van het Italiaans interesse volgt het verwachte patroon. Ruimte tussen twee bezoekjes is opgelopen tot vijf dagen. Het gat na vandaag zou 6 dagen moeten omvatten. Die discipline doet toch een beetje aan een programma denken. Afgelopen jaar begon de hapering (terugblikkend in de statistieken) in oktober en heeft tot februari geduurd, voordat het 'eens in de twee dagen'-ritme was hersteld. De statistieken zijn weinig gedetailleerd, dus het kan ook iets korter geweest zijn met andere verstoringen erbij.

 Dit jaar is het eind november - begin december begonnen. Later dus. Vrg is of het eenzelfde periode gaat omvatten. Dat is een kwestie van afwachten. Nieuwsgieriger ben ik naar de reden voor deze regelmatige en steeds langer durende pas op de plaats. Sowieso alle vrgn die er sinds het opduiken van het interesse uit Italië zijn gerezen, zijn zonder bevredigend antwoord gebleven.

 Als ik mijn fantasie de vrije loop laat, kom ik binnen de kortste keren in thrillerwaardige scenario's terecht. Nu zou de werkelijkheid vaak erger moeten zijn dan de verbeelding. Misschien mijn hart maar vasthouden den?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten