woensdag 9 december 2020

Hapering

 Het normaal zeer geoliede Italiaanse ritme hapert en dat met systeem. Dat is al eens een keer eerder gebeurd. In de plaats van het normale ritme van om de andere dag wordt het interval bij iedere afwezigheid met een dag verleng: 2, 3, 4 dagen tussenruimte. Ik kan me niet meer herinneren hoe groot het interval de vorige keer is geworden, maar minstens 7 dagen. Het leek me toen en ook nu een soort ontwenningsmechanisme. Wat op een mens als drijvende kracht zou wijzen, een programmagedreven bot lijkt me daar geen behoefte aan te hebben. En wat het nou is, daar ben ik nooit met mezelf uitgekomen.
 
 Een voorbereiding op wat binnenkort mogelijk gaat gebeuren? We hebben nog ruim 100-120 blogbijdrages te gaan voor het zover is. Zie dat in 2020 niet meer gebeuren. De knoop zal in januari doorgehakt moeten worden. Mag natuurlijk eerder, als het alternatief duidelijk is of duidelijk is, dat er geen alternatief komt, wat me stug lijkt.

 Ook zoiets waar ik me toe moet aanzetten. Na de laatste brainstorm op het blog, ben ik de hele toestand in feite weer vergeten. Niet dat het moment er aan komt, maar wat ik als nwe invulling zou willen. Toch maar aan de lijstjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten