vrijdag 25 december 2020

Seizoensmisser

 Regen. Minder kersterig is nauwelijks mogelijk. Ik zou eerder een tafel met gekleurde eieren verwachten dan al het rood-wit-groen van de kerstdecoraties en het servies, wat de tafel in de eetkamer nu siert. Zometeen aan de afwas en dan voor de derde dag aan de slag in de keuken. De ontbijtkoek is een beetje droog geworden maar verder goed te doen en qua vorm perfect.

 Als eerste na de afwas de 'Dôme' met chocoladeglazuur overgieten als ie tenminste met een beetje goed fatsoen uit de vorm wil komen. Dan koekjes en broodjes en mousse de foie gras .... o, nee, dat staat pas morgen op het programma. Wel de koekjes en de choco-coco of coco-choco. De rest gaat zoals de Fransen zeggen: ' au fur a mesure'.

 Het zou leuk zijn als het kerstgevoel zich ter plekke zou melden, maar het kerstgevoel heeft er nog steeds geen zin in. Ik kan het het gevoel niet kwalijk nemen. Ik dacht vanochtend zelf ook aan paaseieren ipv kerstcadeau's. Per saldo is het natuurlijk weinig meer dan een extra zondag met een speciaal tintje. Dan maar in de truck stappen?
 
 Ik had aan een Kerstspecial van ETS2 kunnen deelnemen in hun parallelle wereld 'World of Trucks'. Kan nog, als het feest niet al voorbij is. Had ik met een versierde trailer over de Europese wegen gekoerst. Zoiets doen ze een paar keer per jaar nav een of andere aanleiding. Zijn zelfs prijzen mee te verdienen. Maar dan moet ik in een relatief korte tijd, die bepaald wordt door het te behalen doel, een behoorlijk aantal ritten maken. Er zijn zat mensen die zich daarmee bezig houden èn dus nog verslaafder aan het spel zijn dan ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten