zondag 12 mei 2019

Voorbereiding

  Vrijwel de hele dag bezig geweest met de constructieve voorbereidingen voor de tomatentent. Dat viel alleszins mee. Een eind in de middag leek het ff verkeken. Niet het fysieke van de bezigheid zorgde voor problemen maar opduikende verkeerde gedachten maakten het werk onmogelijk. Het blijft verbazingwekkend hoe iets wat er niet is, maar wel aanwezig verondersteld wordt de hele machinerie kan laten vastlopen. Adem stokt, lijf verkrampt of ws andersom en wat eerst soepeltjes liep verwordt tot wringen en wurgen.

 Na de boel de boel gelaten te hebben trok het langzaam bij. Uiteindelijk niet zover gekomen als ik gewild had. Dat is minder, maar daar hebben we morgen voor. Ik denk dat het nog een uur werk is en dan kan ik zien, dat ik de boel staande krijg. Of het idee wat ik in mijn hoofd heb in praktijk werkt. Zou mooi zijn. Kunnen overmorgen de tomaten onder zeil en zal de regen van de daarop volgende dikke week an mijn reet roesten.

 Ik vergeet gemakshalve ff het nog noodzakelijke spitwerk. Het wordt uiteindelijk ws werken tussen de buien door. Geen beste maand mei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten