vrijdag 3 mei 2019

Oppepping

 Na de honden achter de Pc gekropen. Beetje rondgeneusd maar niet met de energie om nog veel te doen. Gesloopt, maar dan met een vertragingseffect. Zin om in bed te kruipen. Fysiek meer ingespannen dan ik al doende het idee had. Mijn rug kon een 'Zie je wel!' niet laten en de rit naar Jönköping afgebroken na goed en wel begonnen te zijn in de hoop dat het me enigszins zou activeren. Uiteindelijk in bad gaan liggen.

 Gebeurd tegenwoordig niet zo vaak maar is de afgelopen week al de tweede keer, dat ik daar de tijd voor neem en het bad laat vollopen op een temperatuur, dat je er uitgebreid in kunt blijven liggen. Normaal gesproken is het meer een kwestie van natmaken, inzepen, afspoelen, drogen en het bed in. Zeg 10 minuten op z'n hoogst in water dat twee uur of meer, nadat Mariana erin heeft gelegen, wel nog redelijk warm aanvoelt maar dat niet is, als je er eenmaal in ligt.

 Vanuit bad in bed. Niet al voor de nacht maar om na te gloeien. Heerlijk. Je moet je dan eigenlijk in badhanddoeken wikkelen, dan is het net alsof je in een sauna ligt. Maar dat is weer zo'n gedoe als je niet iets hebt van een formaat, waar je jezelf probleemloos in kunt oprollen. Onder het dekbed was goed genoeg. Tenslotte niet de bedoeling om uren te blijven liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten