vrijdag 24 mei 2019

PvdAfschuw

 Mag hopen dat het resultaat van de verkiezingen van gisteren geen indicatie is voor wat de rest van Europa gaat doen. Winst voor de PvdA dank het geschmier van Frans de onnozele hals en kontenkruiper. De Eurocraat ten voeten uit. Te dom om te poepen en dan denken alles beter te weten. Gaan we straks van ongeïnteresseerd wandelend drankorgel naar lopend reclamebord voor domheid en vetzucht. Hoe was het ook weer? Je krijgt wat je verdient. Wat dat betreft zou erger ook nog niet zo verwonderlijk zijn.

 En dan het geld wat dat rondtrekkend circus kost, de belastingvrije verdiensten, de rijkelijke vergoedingen, de miljarden die letterlijk verdwijnen zonder dat iemand weet waarheen of waaraan ze besteed zijn en het geld dat in de zakken terecht komt, die dat helemaal niet nodig hebben. En er is ongetwijfeld meer wat voor geen meter werkt. De hand met de vingers waarop je de positieve punten kunt tellen mag rustig van een oudwerknemer van een houtzagerij zijn. Aan vijf kom je zeker weten niet toe.

 Dit gaat gewoon een keer goed mis, mag hopen dat dat een eind na onze tijd is. Genoeg gedoe in mijn leven gehad, geen behoefte om de ellende van het ineenstorten van een aan grootheidswaan lijdende bureaucratisch moloch mee te maken. Sta ik straks mijn tomatenplanten niet uit hobby maar uit noodzaak te koesteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten