dinsdag 7 mei 2019

Verdwijntruc

 Ik kan sociaal harkerig zijn, maar zo bont als de aannemer en z'n werklui het vanmiddag maakten, is  mij nog nooit gelukt. De klus was schijnbaar geklaard en werkelijk in een paar minuten tijd was hun alweer weken rondslingerend materiaal en gereedschap ingeladen en de lui vertrokken, incl. aannemer. Geen boe, geen bah, geen gebaar, helemaal niks.

 Geeft voorzichtig gezegd een wat nare nasmaak. Goed, het was geen weer om er het er even van te nemen, maar 'Gedag' zeggen, willen ze normaal gesproken zelfs doen, als ze de volgende dag weer terug komen. Blij dat dat terugkomen niet meer hoeft? Kan me dat niet echt voorstellen. Laat ik het op onhandigheid houden, al overtuig ik me daar zelf niet mee.

 Maar, links of rechts om, het belangrijkste is dat dit hfdstk is afgesloten. Morgen inventariseren wat er allemaal afgeraffeld is en ws binnen niet al te lange tijd inzet van mijn kant gaat vragen of in het ergste geval een litteken van ergernis zal blijven zolang ik hier rondloop. D'r moet nog een afvoerpijp ingegraven worden en dakpannen schoongemaakt, dat weet ik ongezien al. Daar zal het gegarandeerd niet bij blijven. Maar nu niet mee bezig zijn, dat is voor morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten