vrijdag 24 mei 2019

Opstartfase

 Ben ik nou duf, omdat ik langer in bed heb gelegen, of heb ik langer in bed gelegen, omdat ik zo duf ben? Tja, ik heb zo mijn vermoedens en twijfels. Ondertussen bloederige wraakpartijen weten te ontlopen en onderdeel geweest van een reddingsteam met bovenmenselijke mogelijkheden voor het redden van minder voorziene exemplaren. Tegen de droomwereld kan de werkelijkheid voor een meter op. Of ik die droomwereld in werkelijkheid zou willen beleven is een tweede. Zou van mijn nagestreefde rust in elk geval weinig terecht komen. Tom Cruise steekt er met z'n Mission impossible versies maar bleekjes bij af .

 Kortom, voorlopig weer mijn portie onwerkelijke live-action gehad, kan ik me aan de banalere kanten van het leven wijden. De was wacht. Eerst de tijd voor mijn koffie. Alles netjes op z'n tijd. De rest van de dag was op regen gebaseerd maar die laat het voorlopig afweten. Had bijv. met Mopke naar de dierenarts willen gaan om de hechtingen te laten verwijderen. Die klus heeft ze inmiddels zelf geklaard. Die noodzaak is vervallen. Volgende week voor de jaarlijkse vaccinaties en dan zou het gedaan moeten zijn met het dierenartsbezoek op drie jaarlijkse ritjes voor de vaccinaties na. Afkloppen, rap en hard!

 Ik ga 'te water' en zie wel waar ik met de dag strandt. Koken, bakken, poetsen, afwassen, wassen, tuinieren, boodschappen doen en klussen, het behoort allemaal tot mijn ongekende mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten