woensdag 29 mei 2019

Benoemen

 Is het nou altijd zo geweest of zitten ze nu gewoon een beetje te klooien? Een hele dag prachtig weer en rond middernacht een gigantische onweersbui zou ik toch geen regenachtige dag willen noemen. Ook vandaag hebben ze regen voorspeld. Eerst al vanaf negen uur en nu vanaf 14 uur en dan zo ongeveer door tot morgenochtend. De lucht is ondertussen nog steeds blauw en de bewolking licht.

 Ik vind het best, dat het niet regent, maar een weerbericht is er om je planning een beetje op af te stellen en dat werkt momenteel voor geen meter. Misschien is Weeronline.nl niet de beste site om het weer in Roemenië te volgen, maar dan is er wel wat veranderd tov de afgelopen 2-3 jaar. Waar de lokale weerboer vaak met uitersten kwam aanzetten, was Weeronline subtieler en had het vaak genoeg bij het recht eind. Dat is nu toch al weken niet het geval.

 Hup, weer de tuin in. Met een beetje geluk kan ik er op deze manier voor het weekeinde een punt achter zetten. Achter de overheersende prioriteit, niet achter het werk. Dat blijft een doorlopende bezigheid, maar op een lager pitje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten