donderdag 9 mei 2019

Resultaatrijk

 Een zware dag, maar eentje met resultaat. Die ene, die je eens in de week zou moeten hebben en dat zonder HB roken. Het opslagdeel van de schuur op- cg leeggeruimd, schoongemaakt en weer volgestouwd. Het oude meubilair van Mariana's oma is eindelijk uit de tuin. De ruimte van één perceeltje is daarmee vrij gekomen.  Prachtig maagdelijk. Geen onkruidje te bekennen op de onder het zeil vrijkomende grond. Dè plek voor de tomatentent.

 Het kostte wat moeite maar niet overdreven veel. Mariana moest een paar keer puffen en daar is het bij gebleven. Van de bouwrommel in de tuin is nu van de rechterhelft de helft verdwenen. Wat nog rest is vnl bouwzooi. Bekistingsdelen en zo. Maar ook de oude dragers van het dak. Ik weet dat de aannemer daar z'n oog op had laten vallen. Ik zal ze niet alleen netjes aan de kant leggen om hem dwars te zitten, maar ook omdat ik misschien zelf nog wat met de telefoonpaalboomstammen wil.

 Dat 'willen' is de vrg, die het lot, van alles wat er nog in de tuin ligt, gaat bepalen. En aan de linkerkant ligt ruim 2x zoveel als aan de kant, waar we vandaag hebben lopen ruimen. Veel brandhout, sowieso, maar zeker niet alles. Tafels, hondenhokken, muurdecoraties, etc. Veel is mogelijk,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten