donderdag 23 mei 2019

Doorgaand

 Door de dag heen gewerkt. Nee, niet gewurgd. Het ging redelijk soepeltjes. Niks van mezelf verlangd, dat scheelt de spreekwoordelijk slok op een borrel. In omgekeerde richting, volgens mij, maar ik twijfel. Zoals bedacht een beetje van vanalles en van niks alles. Een beetje hier, een beetje daar. Deels in 13, deels in 24. Van Coves naar Agnita en natuurlijk weer retour. Nog getwijfeld over de tuin, maar het verloop van de dag heeft die twijfel in eigen beheer afgehandeld. Morgen weer. Misschien.

 Pas laat aan tafel. Leuk in de winter maar 's zomers moet het toch echt van de lunch komen. Maar goed, uit de losse pols wat voor op tafel bijeen geflanst en de avond ingedoken. Daar zit ik dan. Wat nu? Grootse daden sluit ik uit op dit tijdstip. Ik merk, dat ik benieuwd ben naar de verkiezingen voor het Europese parlement. Toch? Of zijn de verkiezingen voor een ander Europees onderdeel. Volgens mij is het parlement het enige onderdeel, waar je als ingezetene iets te kiezen hebt.

 Ik hoop op een aardverschuiving, maar mag ws al blij zijn met rimpeling, waar iedereen dan weer een draai in zijn/haar voordeel aan zal weten te geven. Nederland gaat -dank GS- niet afwachten tot in alle landen gestemd is, maar of Nederland een indicator is voor wat Europabreed gaat gebeuren tussen vandaag en zondag is een andere vrg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten