vrijdag 11 januari 2019

Toekomstig

 Raar gevoel toch, zo ver vooruit te kijken. Wat kan er niet allemaal gebeuren tussen nu en eind september? Nooit zo ver vooruit vakantie geboekt, volgens mij. Ik kan me vergissen maar zelden of nooit eerder dan 1 of 2 mndn voor vertrek aan de slag gegaan met wat geregeld moest worden en vaak was dat alleen een auto, omdat de tent meeging en we de rest wel zouden zien. En die keren dat het met de duim ging, was het al helemaal pakken en vertrekken zonder verdere voorbereiding dan iemand regelen, die voor de katten zou zorgen.

 Alleen het verblijf in Umbrië zal eerder geregeld zijn geweest muv de eerste keer. Omdat we toen zo laat waren, zijn we in dat prachtig oude huis terecht gekomen met twee personen, wat eigenlijk meer voor groepen bedoeld was. Al zou ik geen deel hebben willen uitmaken van een groep, die daar een week of langer zou zitten. Eén plee, één douche en volgens mij nog in dezelfde ruimte ook.

 Maar goed. Nwe ervaring zal ik maar zeggen. Zien of het bevalt dan wel voor herhaling vatbaar is, anders doen we het volgend jaar weer op kortere termijn, met alle risico vandien natuurlijk, net als bij ons verblijf ik Korcula.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten