woensdag 23 januari 2019

Haast

 Ftp-client, Html editor  ... dat is een begin. Het moet van ver komen. En om eerlijk te zijn, past het installeren van nwe software niet in het bedachte traject. Ga ik nu eerst, met alle risico vandien de Pc opnieuw inrichten of doe ik eerste het opstarten van de websites en bemoei me later tegen die Pc aan, met een hoop dubbel werk. Een low level format is een low level format en dan is alles weg. Gegevens heb je weliswaar opgeslagen maar programma's en hun instellingen niet.

 Altijd weer hetzelfde. Begin ergens aan en er komt meer op je af, dan je lief is. Je weet het, maar toch. Maar leuk. Het is leuk. Het borrelt en dat is niet verkeerd. Hoe ga ik wat doen en ga ik het allemaal wel begrijpen of wordt het proberen en zien waar ik strand?

 In feite zou ik ook direct van webhost moeten veranderen, maar daar wacht ik nog ff mee. Behalve dat goedkoper niet altijd een vooruitgang is, wil ik eerst in de bekende omgeving de switch regelen. Eerst de overheveling van de masvieux-website, het op poten zetten van het nwe idee, het uitfaseren van mijn oude e-mailadres en dan zie ik weer verder. Stapjes, stapjes, stapjes. Geduld, meer geduld en nog meer geduld. Eerst niet vooruit te branden zijn en dan van geen rem willen weten. Ach ja.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten