woensdag 16 januari 2019

Bruisje

 Een internetdag en dan bedoel ik niet het blog, de diverse actualiteitssites of videoplatforms Nee, emails, emails en nog eens emails. Vooral met stomme tuthola's van Franse banken. Die van elke logica gespeend standaard-riedeltjes blijven afdraaien, terwijl van begin af aan duidelijk is, dat ik doe, wat zij me vragen, nl. contact opnemen. Ik ga daar werkelijk niet voor m'n lol nog een keer tegen aan. Het is pure beleefdheid. En dan zo'n schaap achter te toetsenbord treffen. Had al niet zo'n hoge pet van d'r op. Die pet is nu nog platter.

 Nog een serie andere instanties èn mijn hosting provider. Ongelofelijk maar waar. Ik bemoei me tegen de technische kant van mijn internetaanwezigheid aan. En nog ongelofelijker wat ik aantref. D'r mist een domein en ik zie domeinen, die allang zijn opgezegd. Tenminste zover ik me kan herinneren en in de email kan terug vinden.

 Maar oké, details. Van dat tientje domeinreservering per jaar lig ik niet wakker. Simpel slordig of d'r had allang iets van mijn kant moeten gebeuren, wat nooit gebeurd is. Dat kan natuurlijk ook. Verder is die hele beheerskant van domein/website zo'n weinig overzichtelijke toestand geworden, dat ik daar vanaf wil. Ik wilde al en word daar enkel in gesterkt. Zien wat ik niet kwijt wil en welke vorm ik daar qua hosting aan kan geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten