donderdag 10 januari 2019

Afronding

 Nou, die vlucht boeken ging ook niet van harte van de kant van het internet. Moet nu van ver terugkomen. Voor mijn gevoel ben ik ruim een dag van de wereld geweest. Een slaapplek vinden heeft me nog nooit zoveel moeite gekost en als het niet al in een ruk en een gezucht geregeld was, dan had dat met teveel en nooit met te weinig keuze te maken. Nu is er keuze zat in Lissabon maar moeilijk om waar voor je geld te krijgen.

 Nog zo'n leuke trouwens, wat me nooit eerder is opgevallen, de prijzen, die je nu over ziet staan, zijn absoluut niet de prijzen, die in de zomer gerekend worden. Kan me niet herinneren dat in Parijs of Barcelona het seizoen in de prijs vercalculeerd werd. Verschillen tussen  week en weekeinde, dat ken ik. En verschillen tussen wel te annuleren en niet te annuleren. Maar tussen zomer en winter? Het is geen camping ...

 En rond is de boel nog niet en ik vrees het ergste. Op deze boeking rust een vloek. Online boeken, weliswaar direct bij het hotel en niet via die zg aanbieders, bood niet de mogelijkheden, die ik graag gezien had. Dus maar een mailtje gestuurd. Kamerreservering werkt vast niet na vijven. Dus dat wordt wachten tot morgen. Eerst eindeloos zoeken en dan nog wachten ook .... en wie weet straks weer zoeken. La vie n'est pas une sinécure.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten