vrijdag 11 januari 2019

Heroppakken

 Terug naar januari ipv september. Het begon net een beetje te lopen. Terug naar mijn Evernote-wolkje, afwas mag ook wel weer en natuurlijk koken, krant en blog. De rest van de mogelijkheden is bedolven onder de sneeuw en in heen en weer baggeren naar 24 voor de was heb ik geen zin. Stand van zaken met het weekeinde voor de deur.

 Buiten ziet het prachtig uit zo snel je de dorpstraat hebt verlaten. Nog steeds niet helemaal wit maar inmiddels wel meer dan enkeldiep door de sneeuw en de vlokken blijven vallen. De honden waren na een half uur rennen, dollen en jagen zo moe, dat ze haast mak leken aan de lijn op de weg terug. Heerlijk om de beesten zo enthousiast te zien. Wordt wel tijd, dat ze, of eigenlijk mn Rosa en dan doet de rest gewoon mee, minder tegen alles en iedereen tekeer gaan, als we door het dorp lopen. Mag hopen dat er ergens een dubbeltje gaat vallen de komende mndn en ik niet moet wachten tot de dame zo oud is, dat ze het interesse aan het drukte maken is verloren, voordat het mogelijk is om op een beetje normale manier die 500 meter door het dorp te lopen.

 Nog een koffie er tegen aan en de ochtend kan afgerond worden. Zien of het hotel inmiddels gereageerd heeft. Was gisteren vergeten, dat die mensen twee uur achterlopen op ons. Dus het was bij hen net na vijven toen in mijn mail verstuurde. En dan natuurlijk vooral bedenken of ik het ga doen of niet. Knopen hakken, maar dan wel van die makkelijke knopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten