donderdag 24 januari 2019

18-meter

 Nieuwe potentiële verslaving?  Euro Trucker 2 .... nwe baan gevonden op mijn oude dag. Trucker oftewel vrachtwagenchauffeur? Als ik als kind al ooit ergens mee bezig ben geweest, wat ik wilde worden, dan was dat vrachtwagenchauffeur op de 'grote' routes. Internationaal. Van de ene uithoek van Europa naar de andere. Niet dat ik daar van heb lopen dromen. Maar ik heb er wel een aantal keer aan gedacht, dat weet ik zeker.

 En nu digitaal. Alweer een tijd geleden aangeschaft met het idee, dat het een rustgevend effect zou moeten/kunnen hebben als ik digitaal door Europa zou hobbelen. Installeren mocht van mezelf niet, zolang ik de Pc niet heropnieuw geïnstalleerd had. Daar ben ik gisteren van afgestapt. Had ik eerder moeten.

 Heerlijk spel, want dat is het toch. Een Sim. Je moet een bedrijf opbouwen, geld verdienen met rijden, eigen auto, meer wagens, chauffeurs in dienst etc. Bij de zoek- en informatietocht naar en over het spel al begrepen, dat je de boel kunt flessen en met grote bedragen kunt starten, maar daar is geen lol aan. Het bedienen via het toetsenbord kostte ff, maar gaat voorlopig goed genoeg om niet over zoiets als een stuur na te denken, al zal dat er nvvt wel van komen. Is echter, al denk ik niet dat mijn lol in schakelen, dubbelklutsen en meer van die ongein zit. Doe mij maar een automaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten