woensdag 23 januari 2019

Kriebels

 Wat een crime van een programma, die beheerstool van mijn webhost. Over logica zou niet te twisten moeten zijn, maar de logica achter de opbouw van dat programma ontgaat me. Bijv. via het hoofdscherm naar een ander onderdeel van het beheersprogramma doorklikken en niet terug kunnen, anders dan uitloggen en weer inloggen. Dat is te stom voor woorden, maar ik zie geen andere mogelijkheid. Zal wel aan mij liggen. Is niet de goede bezigheid om het vertrouwen in eigen kunne uit te bouwen. Maar we zijn een stap verder en de volgende vrg is alweer verstuurd. Zo hou je de mensen aan het werk.

 Op een van mijn domeinen had zich trouwens een hackerscollectief uit Indonesië breed gemaakt. Verder maar niet naar gekeken en het geheel botweg verwijderd. Het domein is ooit gebruikt voor het maken van een programma om het blog op een eigen website voort te zetten. Nooit iets mee gedaan, dus ik weet niet wat die lieden wilden, maar mochten ze de website hebben gekidnapt en geld willen zien, hebben ze pech gehad.

 Vanmiddag verder. Ik moet me een beeld maken van de gewenste opbouw. Drie websites blijven over. Eentje voor beeld, eentje voor mogelijk toekomstige verhuur, een over de huidige plek en het nwe leven en het blog laat ik maar mooi op Blogger zitten. Zoiets

Geen opmerkingen:

Een reactie posten