dinsdag 22 januari 2019

IT-doolhof

 Nog eventjes de hoop gehad dat het supportteam misschien wat langer achter het bureau zou zitten, maar dat mag ik inmiddels als ijdele hoop afdoen. Beheersactiviteit wederom werkeloos afgesloten. Dat is de ellende, als je voor dingen afhankelijk bent van derden. Ik heb niet het idee, dat de problemen waar ik tegen aan loop te maken hebben met een kennisgebrek aan mijn kant. Mocht dat wel zo zijn, dan hoor ik het wel.

 Er zijn gewoon dingen, die er niks meer te zoeken hebben. Er mist iets, wat er wel zou moeten zijn. Er kan vanalles niet, waar mij de zin van ontgaat. Etc. Als je het mij vrgt zijn het steekjes, die zijn gevallen bij de overname van mijn vorige host door de huidige. Was ik actiever geweest op het vlak van de websites, had ik het vast ruim een jaar geleden al gemerkt. Is niet zo geweest, dus het moet nu. Lijkt me bovendien stug, dat het alleen mijn geval zou betreffen. Mij lijkt, dat er bellen moeten gaan rinkelen.

 Voorlopig maar de vrg, die niet beantwoord is, opnieuw gesteld en in een uitgebreider kader geplaatst. Als er nu weer kort door de bocht op gereageerd wordt, draai ik mijn vriendelijkheid een tandje terug. Al ligt het geheel op mijn eigen bord, wat ik niet geloof, ik zie het niet. Ze zullen me dat wel duidelijk moeten maken. Morgen maar weer. Gelukkig niks anders in de planning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten