woensdag 23 januari 2019

Basaal

 Belangrijk werk gedaan vandaag. Ik moet me daar zelf van overtuigen, maar dat doet geen afbreuk aan het feit. Het is als het leggen van alle buizen voor afvoer en electra (gas hoef niet meer, toch?) voordat een betonvloer wordt gestort. Een hoop werk waar je na het storten niks meer van ziet behalve wat op een paar punten waarf buiswerk de lucht in steekt. Maar o wee als iets verkeerd is gedaan of niet goed, dan mag je met de pneumatische boorhamer aan de gang en de vloer deels verwijderen. Een actie die altijd zijn sporen zal achterlaten. Het onderwaterscherm van een tekstverwerker. Maar daar kun je wel altijd weer bij, mocht het nodig zijn.

 Als het een beetje meezit kan masvieux.com morgen uit het account getild en apart geplaatst worden. Dan staan de websites, functioneren de emailadressen, werkt de doorverwijzing op het oude adres en kan begonnen worden met de opbouw cq vormgeving van de nwe sites. Waar een mens mee bezig kan zijn. En dat is pas het begin, De ruwbouw.

 Maar ik heb er zin in. Dat is het steeds weer optredende affect als je je eindelijk in beweging hebt gekregen. Jammer, dat je het gevolg niet kunt inzetten bij het opgang brengen. Morgen, morgen, ik kan bijna niet wachten op morgen. En dat is niet overdreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten