dinsdag 15 januari 2019

Inkijk

 Vreemde avond. Familiebezoekje overleeft. Toch raar als mensen met de jas aan blijven zitten, zonder dat daar de temperatuur voor verantwoordelijk kan worden gehouden. Hele verhalen, die niet alleen langs mij maar ook langs de nwe levenspartner van Mariana's neef gingen. Zij is nl Duitse en spreekt (nog) geen Roemeens. Ik heb er niks aan gemist. Familie (Mariana) moest bijgekletst worden en zonder de details te kunnen volgen, was het duidelijk dat het over de scheiding ging. Weinig pais en vree, daar heb je niet veel van een vreemde taal voor nodig om dat mee te krijgen. Rechter, advocaat, boete, gevangenis of zoiets, ellende kortom. Je zult je leven maar met zulke ouders moeten beginnen. Ook weer zoiets waar je niet voor kiest.

 Ik weet niet of het door het gesprek kwam of meer toevallig was, maar vervolgens de rest van de avond naar dierenfilmpjes op YouTube zitten kijken. Van die heerlijk 'kat en hond'-video's en dan niet dat ze elkaar naar het leven staan. Dan kijk ik wel Tom & Jerry. Maar van dat weke spul met kleine katten en grote honden, waar je weer wat trek van in het leven krijgt. Helaas heb je daar dieren als voorbeeld voor nodig. Je zou het bijna iedere dag moeten doen na het verwerken van de actualiteit.

 Familie. Roemenië, Borrels, Moe. Teveel verkeerds bij elkaar. De video's compenseren wel iets maar niet alles. Kunnen die video's ook niks aan doen. Gelukkig wacht er een heerlijk bed en de rest is weer voor morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten