zaterdag 12 januari 2019

Bezoekjes

 Jessica, Britney, Tiffany, Kathrine en  Sophia hebben zich de afgelopen mnd danig zitten vervelen voor hun webcam. Jessica het meest tot op heden en Sophia het minst, maar allemaal met pageview-aantallen in veelvouden van 5. Rare dingen zie je toch. Nog zo eentje viel me vanochtend op en niet voor het eerst. Ineens verschijnen er 10 pageview met de combi Chrome/Macintosh maar ook drie verschillende plekken waar vandaan 'gekeken' wordt. Frankrijk, Onbekend gebied en Polen als ik me niet vergis. Is toch raar. Is nou niet de meest gaanbare combi browser en besturingssyteem. Het lijkt op één inlog en komt uit drie plekken vandaan. Is dat de nwe VPN-politiek?

 Een hoop rare snuiters op mijn blog. Niet alleen Italianen, die om de andere dag vanaf de laatste bijdrage zo'n 25 blogbijdrages doorploegen à 4 pageviews per bijdrage en dan toch meestal op aantallen als 97 en 99 uitkomen ipv 100. Helaas kan ik steeds alleen maar de eerste tien van alles zien. Hoe dat in de staart wordt afgewikkeld blijft gissen. Hoeveel pageviews zouden van die dik 2000 per mnd stammen van werkelijk geïnteresseerde volgers? De kwaliteitskern van de bezoekersmassa. Waarbij massa gerust tussen aanhalingstekens gezet mag worden, want 2K per mnd is natuurlijk peanuts.

 Ik ben echt benieuwd of ik in de loop van het jaar de energie vind, motivatie ontwikkel om me voor het eerst sinds de start dik 7 jaar geleden weer tegen de technische kant van het blog aan te bemoeien. Zou leuk zijn. Tot meer laat ik me niet verleiden. Misschien vormgeving. Misschien vindbaarheid. Maar in elk geval betere controleerbaarheid, dus statistiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten