vrijdag 18 januari 2019

Schuiven

 Het is een wereld van verschil als je rond eenen aan de lunch zit ipv om half drie of half vier in de middag. Behalve de lunch genoten al wat andere zaken afgehandeld en het is nog steeds geen drie uur. Dat geeft ruimte. Stort ik me nu hernieuwd op het websitebeheer?? Daarmee zou ik de gehele achterstand hebben ingelopen. Merk, dat ik dat liever doorschuif naar morgen. Dan kan ik volledig ongestoord aan de gang. Met niks en niemand rekening hoeven te houden is erg prettig, als je met je hoofd bij de digitale infrastructuuur zit, dat probeert te snappen en vooral naar je hand te zetten.

 Het is zolang geleden, dat ik er iets van routine in had, dat een bijscholingscursus geen kwaad zou kunnen. Puntje is wel, dat ik 'm mezelf zal moeten geven. Kijken, zoeken en proberen kortom.

 De rest van de middag maar gebruiken om mijn handen vrij te maken voor het weekeinde. Afwas en andere taakjes aan de kant werken. Jammergenoeg kan ik de honden niet voorwerken wat het uitlaten betreft. Anders zou ik me kunnen opsluiten en onderdompelen in het dresseren van de banen, structuren en presentatie van het door mij verzamelde zwikkie eenen en nullen.

 Eindelijk afscheid van masvieux.com en verder met 13cov.es. De bezem door de resterende websites. Ik ben het nog niet met mezelf eens hoeveel ik d'r ga behouden en ook de structuur, waarin ik dat vorm ga geven, gaat nog hoofdbrekens kosten. Geen resellersaccount meer. Heb wat dat betreft mijn host een jaar of tien in feite gesponsord ipv betaald voor verrichte werkzaamheden. Dat moet minstens met de helft minder kunnen als het niet meer is. Zien welke feniks uit de as herrijst na het weekeinde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten