zondag 20 januari 2019

Belletje?

 Hoe ga ik beginnen? Doe ik: 'Zo schiet het niet op!", of ga ik voor: "Alleen is echt makkelijker.". Een compromis? Feit is, dat de dag in het honderd liep op het moment, dat ik 'de ander' in het plaatje probeerde in te passen. Info klopte niet (meer). Voor geregel was het zelfs op z'n Roemeens te laat. Sta je dan, waar je wilt zijn, maar daar een andere uitgang bij bedacht had.

 Sibiu op zondag moet je tot de zomer beperken, als de oude binnenstad zijn aantrekkelijkste kanten in de aanbieding heeft. Het winkelcentrum zou 's winters een alternatief kunnen zijn, ware het niet dat dat wel erg veel mensen bedenken. Zo ook vandaag. Maar een uurtje moest kunnen, had ik bedacht. Een paar dingen die ik wilde checken en dan zou Mariana's cursus afgelopen zijn en konden we elkaar ergens treffen. Napraten, dat soort ongein.

 Cursus helaas al ruim een uur eerder afgelopen en de dame onderweg om een aantal collega's naar huis te brengen. O, ze kwam wel terug, als ze de mensen thuis had gebracht, een eind voorbij Agnita. Dik 100 km rijden om alsnog een kop koffie te doen. Lief, maar ook volkomen geschift. De koffie maar thuis gedaan, nadat ik ook uit Sibiu was teruggekeerd. Handig toch al die mobiele communicatiedingen. Je moet ze dan wel gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten