maandag 11 juli 2016

Voorspellen

 Verstappen van 3 naar 2. Dumoulin als eerste boven in wat de koninginnenrit heette te zijn. Schippers Europees kampioen op de 100 m en 4x10om estafette. Portugal Europees kampioen voetbal. En Sammy begon pas bij zevenen met dreinen. Mooi begin van de week, mn dat laatste. Verstappen is al weken niet te missen in het sportnieuws. Wielrennen zegt me niet zoveel meer. Hetzelfde geldt voor atletiek. En van het voetbal, wat me werkelijk helemaal niks zegt met al die over het paard getilde patsertjes, is alleen leuk dat de verslaggever van de Volkskrant ook bij de voorspelling van de finale ernaast zat. Of hij ze allemaal verkeerd had weet ik niet, maar wel die, waarvan ik de voorspelling gezien heb en dat waren er aardig wat. Lijkt me geen visitekaartje, maar wel consequent.

 Een weekstart overladen met intenties. Hoog spel. De lat buiten bereik maar niet onbereikbaar. En iets van zin om het gewenste voor elkaar te krijgen. Om in sporttermen te blijven hangen, zou ik deze week op de nodige terreinen aansluiting kunnen vinden bij het peleton. Achterstanden van mndn definitief naar het verleden verwijzen. Ik zal het opsommen achterwege laten. Dat kan beter achteraf, dan ontbreekt de mogelijkheid van demotivatie.

 De tuin is een mooi begin, dan de afwas en dan zien we verder. Zo ontstaat het begin van een nieuwe ritmiek: lopen, koffie/bloggen, tuin, afwas cq keuken, krant, klussen, dag laten bezinken en de nader in te vullen avond inrollen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten