vrijdag 8 juli 2016

Accorderen

 Bed mag blijven. Vandaag mijn tandenborstel ophalen. Afgelopen met noodzakelijke heen- en weerbewegingen tussen 13 en 24. Einde tijdperk van de bedbank. Ervaring rijker, waar ik verder niet zoveel mee opschiet.

 En we gaan vandaag nog ff door. Plaatsing glazenafsluiting van de douche en dito deuren in de ingang naar de slaapkamer. Snoepie had gisteren al direct het bed gevonden. Lag daar pontificaal te pitten op het moment, dat ik me er wilde neervleien. Niet de bedoeling dat dat een gewoonte wordt.

 Nu hoop ik, dat hiermee de laatste stukjes zijn geplaatst in de puzzel van de alsmaar happerende motivatie om iets van de plek te maken, namelijk mijn leefplek, iets wat 'thuis' genoemd zou kunnen worden. Gisteren al een aanzetje ondernomen. De grootste slok van de borrel, het boekenrek wordt volgend week. Maar de werkruimte, dè tafel zou vandaag ontdaan moeten kunnen worden van al het spul, dat er bij gebrek aan een betere plek is afgesteld. Het zou de zoveelste 'giant step' in de richting van het gewenste toekomstplaatje zijn. Een stap, die direct gevolgen heeft voor andere plekken. In dit geval de tafel in de entreeruimte. Ontdaan van laptop en omringende papierzooi krijgt ie letterlijk de ruimte voor de orgineel bedoelde functie: eet- en ontvangstplek. Waardoor weer zooi van het aanrecht kan verdwijnen, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten