zondag 10 juli 2016

Plattrappen

 Een neiging naar regelmaat is soort van voelbaar in 13. En dat na drie nachten cq volledige dagen ter plekke... Het doet goed om de dagen op één en dezelfde plek te kunnen slijten. Niet hoeven denken "Dadelijk ga/moet ik daarheen." of "Dat doe ik straks wel, als ik terug ben." Dan ben je het alweer vergeten of is inmiddels iets veranderd en prioriteiten verschoven.

 Nee, nu kan ik met een gerust hart dooie momenten genieten, tot op de rand van het bed bezig blijven (mocht ik dat willen) en bijna vanuit bed mijn koffie zetten. Enige minpunt is, dat niet alleen ik mijn kansen schoon zie, maar ook Sammy en hij die vanochtend van 6 tot 9 onder mijn aandacht heeft proberen te brengen. Een overtuigde aanhouder. Al was de winst voor mij vandaag, want zondag. Morgen zal ik er niet direct uitspringen, maar ga ik hem ook geen uren laten aandringen. Zo fijn is dat piepende geblaf van hem nou ook weer niet.

 Op naar het inslijten van dagelijkse routines. Mn in het opgeruimd en schoonhouden cq -maken van de plek zou dat zeer welkom zijn. Het ergste stof is uit de lucht. Dat scheelt. Helaas heeft nog lang niet alles een plek toegewezen gekregen en zwerft dat deel rond in de kamer waar het uiteindelijk terecht zou moeten komen. Als tenminste niet tot overbodigheid wordt besloten en het spul de deur krijgt gewezen. Overdaad schaadt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten