maandag 11 juli 2016

Overschot

 Tralala, tralali, bla, bla, hupsakee.. Zingen is niet aan mij besteed. Dat is een activiteit, die ik volgaarne aan anderen overlaat. Zelfs onder de douche hou ik me over het algemeen in. In de nieuwe douche zijn dan ook speakers ingebouw, zodat derden mijn gebadder kunnen opluisteren bij passende verlichting. Ik zing de dag dus bij deze virtueel uit. En dat met koffie ipv een wijntje. Het zijn kleine veranderingen, die ongemerkt voorbijgaan, als je niet alert bent. En dan maar dom staan kijken, als je met de grote(re) gevolgen wordt geconfronteerd.

 Het tukkie vanmiddag is er ook zo een. Ben aanmerkelijk fitter dan ik de laatste mndn ben gewend. Wil zowaar nog iets doen, maar heb geen uitgesproken voorkeur. Geen tuin. Geen smerigheid zo op het einde van de actieve dag. Net voor het eerst sinds dagen weer enigszins schone handen, dankzij het weken in het afwassop.

 Denkwerk. laat ik me daar op gooien. Op het foutje in de planning van de badkamer bijvoorbeeld. Dat door de verkleining van het orginele plan met een 0,5 strekkende meter belangrijke ruimte verloren is gegaan, was direct duidelijk. Zo moest een wasbak naar de slaapkamer verhuizen en was een speelse opstelling van het bad geen optie meer. Waar we niet bij stilgestaan hebben, is dat ook de plek om de handdoeken op te hangen op dat moment sneuvelde. Dat hebben we ons pas in de afgelopen dagen gerealiseerd. Creatief zijn dus. Puzzelen. 'Out of the box'-denkwerk. Erg 'out of the box' dan. Muurruimte is er gewoonweg niet of is gereserveerd voor het parkeren van parfums en ander min of meer overbodig toileteergedoe. Dan maar de lucht in? Iets mobiels, dat geen afbreuk doet aan de esthetiek? Nu toch maar dat glaasje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten