zaterdag 2 juli 2016

Fantasieloos

 Ff lekker er uit. Jammer dat de menukaarten hier (net als in vele andere restaurants waar ook ter wereld) niet, maar dan ook absoluut niet veranderen. Niet qua aanbod, soms qua uitvoering en/of typografie. Bovendien heeft iedereen zo'n beetje hetzelfde in de aanbieding en komt het ook vrijwel identiek uit de keuken. Kip of varken, uit de pan of van de grill met dezelfde 5 mogelijke salades, eenzelfde aantal ingelegde varianten, 4 bereidingswijzen van de aardappel, eenmaal rijst en gesauteerde champignons (uit blik). Dan kun je afhankelijk van de plek nog voor pizza of pasta kiezen en dan heb je het gehad.

 Leuk als je eenmaal per jaar de deur uit gaat voor je maaltijd. Tweemaal per week, gemiddeld, pakt dat anders uit. Dan wens je je een "Sot l'y laisse" onder rijbereik. Het beste restaurant waar ik ooit geslapen, sorry gegeten heb. Geen kaart. Elke keer wat anders. Geen sluitingstijden. Bijzondere wijnen. Een verrassing elke keer weer.

 Misschien toch maar eens een van de koks vragen of ie iets aparts of in elk geval anders van de ingrediënten voor de traditionele keuken weet te brouwen. Het bestaande aanbod heb ik inmiddels meermaals afgewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten