vrijdag 8 juli 2016

Gaandeweg

 Voor een paar dagen laten meenemen op de golf van de afronding. Bed, deuren, gordijnen. En prompt vergeet je andere, niet minder noodzakelijke bezigheden. De registratie van de Peugeot. De tuin. De slotboutellende van de C5. De inschrijving in de nationale gezondheidszorg. Beslissingen omtrent verzekeringen. Frankrijk. De koffiedroommachine. En ik wil 'iets leuks' rond 23/8.

 Eén lijntje is al uitgeworpen: Nederland. Het heeft wat gedoe met bankpassen gekost, maar de tickets zijn geregeld. Vandaag in alle opwinding over het netjes afsluitend glas helemaal vergeten om het hotel te regelen. Zien of de reservering online lukt en anders maandag. Vreemdgenoeg werkt die afdeling niet in het weekeinde. Raar als je 24-uurs service pretendeert. Maar soit.

 Eindelijk iets van de oude vertrouwde èn gewaardeerde routines. De plek waar ik 25 jaar geleefd heb, stadse vertrouwdheid met dorpse trekjes, een soort van warm bad voor een paar dagen en natuurlijk de plek die er 2007 bij is gekomen en meer gewicht in de schaal legt dan vooraf bedacht. Nee, geen schuldgevoel, maar wel tijd dat ik er weer eens een keertje ben. Zie hoe het is. Doe wat gedaan moet worden. En mijn gang weer ga.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten