dinsdag 5 juli 2016

Maatwerk

 Overgangsdagje. Van fakkel naar kaars naar waxinelichtje, dat ieder moment de geest lijkt te geven. Hoewel de dag nog niet voorbij is, kijken we voor het echte werk naar morgen. De switch van diner naar lunch gaat enige overgangstijd kosten. Het idee van twee naar één dip op een dag te gaan is aantrekkelijk genoeg om het te proberen. Pauze tussen drie en vijf en dan in alle rust de avond in.

 Vandaag binnenshuis. Zien dat we de vastgelopen inrichting verder los weten te trekken. Zowel qua plekjes verdelen als het uitwerken van de benodigde hoeveelheid hout voor het boekenrek. Het begint wat te borrelen, dat is geen slecht teken. Honden verzorgen en het tweede dagdeel er tegen aan gooien. Is alles bij elkaar toch niet echt verkeerd. Het krantmoment is er bij ingeschoten. Veranderingen leiden steeds weer tot aanpassingen. Dagen zijn helaas niet modulair en naar willekeur in volgorde te combineren.

 En toch blijft het raar dat bezigheden, die voor je van waarde zijn, zomaar in vergetelheid kunnen geraken, als je geen er ff geen aandacht aan besteed. Omgekeerd zou begrijpelijker zijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten