zaterdag 9 juli 2016

(Ver)wennen

 Naar de bar getogen, dus. Het geeft de dag iets weekenderigs. Straks een siêsta en vanavond ergens rustig en mooi uit eten. Dat zou niet verkeerd zijn. Dingen gaan zo hard op het moment, dat een beetje vieren geen kwaad kan. Gisteren de douche geprobeerd en ondanks dat de afsluiting niet perfect is, mocht de lekkage geen naam hebben. Nog niet de regendouche voluit getest, maar volgens mij maakt dat niet zoveel uit. Dat doe ik vanavond wel. Moet bijna extatisch zijn.

 Twee dagen nu 24 uur op de eigen plek doorgebracht. Ontwaken, dag vullen en weer in bed duiken. Langzaam begin het besef van het gerealiseerde door te dringen. Het lijkt allemaal niet zo bijzonder om je dagelijkse activiteiten over meerdere plekken te verdelen. Maar de praktijk heeft voor mij anders uitgewezen. Je laat zaken makkelijk, nog makkelijker versloffen.

 Je trekt tweemaal de deur achter je dicht en kunt denken "Na mij de zondvloed!" Het gemak waarmee nu al de spullen in vergetelheid dreigen te raken, die ik nog in 24 heb liggen, is tekenend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten