dinsdag 12 juli 2016

Opbloeien

 De plek begint eindelijk tekenen van leven te tonen. Ik kan en wil het nog niet levendig noemen, maar het begin is er! Vorm verschijnt, smaak ontstaat. Kleur had ie al. En dat dankzij gepruts aan de electra in wat mijn plekje moet worden. Schema's zijn gemeesterd. Een aantal draden waren teveel. Altijd beter dan te weinig. Minder was het, dat er stroom op de aanvoer bleek te staan. Stom voor een lijn die niet in gebruik is. Mag hopen, dat mijn ingebouwde elektronica niet van slag is geraakt door de stroomstoot. Die zorg is voor later.

 Zorgvuldig werk. Stap voor stap knippen en verbinden. Natuurlijk niet direct alles achter stopcontacten en schakelaars verbergen. Maar het deed wat gedacht was, dus alles kan nu in de muur weggewerkt worden. En opzoek naar passende verlichting. Gelukkig is de keuze in deze aan mij.

 Maar prachtig dus. Net 13:00 en al een hoop zinvols tot stand gebracht. Nog wat constructieve uren in de middag en vanavond mag het weer vakantie lijken. Het heeft wat geduurd, maar is er eindelijk toch gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten