dinsdag 19 juli 2016

Drieslag

 Tweede étappe zit erop. Tour de France renners doen er doorgaans maar eentje op een dag. Mijn lijf ff rust gunnen, de geest masseren en dan verder met nummer drie: opruimen en schoonmaken. De vliegen het leven zuur maken. Voorlopig hou ik het op schoonmaken al kan dat niet de oorzaak van de vliegenovermaat bij de laptop zijn. Ik gok daar op de immer blazende warme luchtstroom van de ventilatie. Ik spetter geen etensresten tegen het scherm of over het toetsenbord. Ik eet niet (meer) achter mijn Pc, tenzij je het muesli-ontbijthapje mee wilt tellen als eten.

 Natuurlijk inmiddels ook rondgeneusd op het internet, maar als ik mijn huis niet doordrenk met pepermunt-, kruidnagel- en/of citroengeuren, in alle kozijnen doorzichtige zakjes gevuld met water hang of horren plaats, de kozijnen zelf insmeer met uiensap danwel lavendelolie, al het eet- en/of drinkbaars afscherm voor ongewenste vliegenpootjes en 24/dag met afwassen bezig ben vrees ik, dat ik met een beetje geluk de overmaat aan vliegen hooguit weet te normaliseren. Het beste schijnt trouwens een kadaver in de tuin te werken, maar of het doel dit middel heiligt ....

 Gewoon poetsen. Lijkt me een goed idee. Een beetje stok achter de deur kan geen kwaad. Tenminste als het werkelijk iets uitmaakt. Dat wil ik eerst eens zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten