woensdag 27 juli 2016

Vermoeiend

 Weer moe! Meer moe dan ik de afgelopen dagen ben geweest of in de gaten heb gehad. En ik ben er net! Heb dus nog weinig of niks gedaan. Tenminste niks waar buitensporige fysieke en/of geestelijke inspanning bij kwam kijken. Het heeft wel wat weg van het mechanisme, waar ik de laatste jaren in Frankrijk mee geconfronteerd werd en ik altijd geïnterpreteerd heb als 'afkeer van de plek'. Dat kan het hier toch moeilijk zijn en is het dus waarschijnlijk -achteraf gezien- in Frankrijk ook niet geweest. Hoe voor de hand liggend het ook leek.

 Niet handig, die voortslepende inzichten. Moet je weer in de benen met vergelijkend warenonderzoek. Nou ja, 'moet'. Je kunt het ook laten. Daar ben ik inmiddels wel toe in staat, maar in dit geval ben ik stik nieuwsgierig, wat het is. De grootste gemene deler, want het lijkt me stug dat de situaties zich voor 100% afdekken,

 Globale trekjes zijn duidelijk. Het heeft te maken met 'weg zijn', verzorgd worden, je gang kunnen gaan, automatische piloot, etc. En in Frankrijk had het natuurlijk ook te maken met het verlangen de plek achter me te kunnen laten. Maar 'het anders' waar ik naar verlangde, heb ik inmiddels, dus dat kan geen rol meer spelen. Wat-O-Wat is het dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten