woensdag 27 juli 2016

Beleefdheidsgebrek

 Daar zat ik nu werkelijk op te wachten! Ben ik (bijna) af van de Franse instanties met hun aangetekende brieven, valt de eerste Roemeense versie op mijn mat. Werkelijk moeilijk voorstelbaar waar dit nou betrekking op zou moeten hebben. Maar lezen gaat inmiddels redelijk, dus de richting waaruit het geschrevene mijn kant op komt is duidelijk. De reden blijft in nevelen gehuld.

 Nationale ziektekostenverzekering. Een halfjaar met terugwerkende kracht betaald om de inschrijving aan te zwengelen. Dezelfde middag van Agnita naar Sibiu gereden om het een en andere te concretiseren. Sindsdien, toch alweer gauw 6-8 weken geleden, niks meer vernomen noch ontvangen. In de tussentijd mijn verwondering daarover meermaals geventileerd. Helaas aan dovemans oren. Had graag willen weten hoe dat nu op welke manier verder gaat met de betaling(en). Èn natuurlijk graag het creditcard-formaat kaartje ontvangen als bewijs van de inschrijving.

 Iets van een inschrijvingsbevestiging heb ik niet gehad. Ook nooit iets ontvangen over de wijze en termijnen van betaling. Maar wel nu een brief gekregen, die bij ontvangst getekend moest worden. Soort van eerst schieten en daarna pas vragen stellen. Criminaliseren voordat je de kans hebt gehad om een verkeerd stap te maken. Verkeerde binnenkomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten