woensdag 15 januari 2020

Yeah!

 Zoeken. Proberen. Informeren. Weer proberen. Combineren. Et Voilà. De koptelefoon werkt samen met de Tv. En niet (!) op één van de vele manieren die via het internet als oplossing aangedragen worden. Geen SPDIF, geen DAC, geen RCA, geen optical to analoog converter, geen BlueTooth zender, geen infrarood en niks met radiofrequenties. Niks van dat alles. Het zit er gewoon standaard in of ik heb het gaande mijn geklooi geactiveerd.

 Het stomme is dat de verbinding gepresenteerd wordt als een geluidsbox-aansluiting. Je moet dat wel erg generaliserend zien, wil je dan aan een koptelefoon denken. Maar in principe is een koptelefoon weldegelijk een luidsprekerset. Eentje die je op je oren zet. Maar niks geen pairing of dat is ergens in de zoektocht min of meer ongewild gebeurd. De koptelefoon staat ook niet in het rijtje van de BlueTooth-apparaten. Het is gewoon een compleet aparte categorie onder de kop 'Geluidsuitvoer'. Wat het natuurlijk ook is.

 Wat een stelletje oenen lopen daar in Sibiu in de Altex rond. Uiteindelijk zaten ze er allemaal, 6 verkopers naast. Dit gaat me de Bijbel, André Rieu en Celine Dion besparen. Heb ik mijn hoofd weer voor mezelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten