maandag 27 januari 2020

Doorgestoten

 Het is niet gelukt! Maar 85% is aan de kant!! Er is ruimte, overzicht, zelfs iets wat je ordening zou kunnen noemen. Ik heb een meter ruimte erbij aan mijn rechterkant als de laatste resten morgen opgeruimd zijn. In de avond met dozen en dergelijke gaan slepen is zonder licht niet handig. Van het een komt het ander, dus die laatste endjes ook maar naar morgen doorgschoven.

 Prachtig! Eindelijk!! Was het nou zo moeilijk? Nee, natuurlijk niet. Je moet het wel ff doen. En zo verder graag. De vrije helft van de tafel geeft bewegingsruimte. De eerste mndn, zo t/m half mei in beslag genomen door zaailingen maar daarna, en misschien deels ook wel daarvoor kan er makkelijker geschoven worden dan voorheen. Schuiven, overwegen, selecteren.

 Ruimte is een genot. Vooral lege ruimte. Waarom je die dan volpropt met allerlei zooi is me ergens ontgaan. In Frankrijk leek het, ondanks beduidend meer zooi, best kaal. Vrees, dat ik dat hier niet voor elkaar ga krijgen. De boel moet dan maar zoveel mogelijk aan de kant. Een dansje moet kunnen. Zover ben ik nog niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten