donderdag 16 januari 2020

Pauzeloos

 Aaneengesloten nacht. Bijna 8 uur ononderbroken geslapen. Ik ga niet weer speculeren of dit nu meer gemeengoed wordt of niet. Het zal een fase in het 'eeuwige' op en neer zijn en meer ws niet. Behalve prettig is het ook vreemd om licht te zien, als je voor het eerst wakker wordt. In het merendeel van de gevallen staar je in het donker. Eén tussenstop of twee. Bij tweeën of vieren of zessen. Kijken wat de tijd is en tevreden vaststellen, dat je nog uren te gaan hebt.

 Om kwart voor zeven werkt dat anders. Enerzijds de 'Wow' vanwege de slaap in één ruk, anderzijds het 'Shit', omdat je er direct uit moet (van jezelf). De uitzonderingen die de regel bevestigen. Het omgekeerde van wat het ooit was.

 Wel wakker. Echt wakker of in elk geval wakker genoeg om niet automatisch de hondenvoerbakken te vullen maar de honden eerst mee aan de wandel te nemen. De gewoonte zit er zo ingeramd, dat ik na moet denken, als het tijd is om de gezusters te verzorgen. Wat vanochtend dus geen probleem was. Zou zo kunnen betekenen, dat me een betere dag te wachten staat dan gisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten