dinsdag 28 januari 2020

Geblubbel

 De namiddagdip doorstaan. Met koffie opgekrikt. Zometeen de honden en dan zien of ik nog iets van de avond weet te maken. Iets produktiefs wel te verstaan. Concreet, niet digitaal. Stofzuigen ipv naar Napels karren. Volgens mij zit dat er wel in. Stemming trekt bij en eenmaal bezig geeft het een het ander.

 Wat heb ik vandaag in feite gedaan? Te laat mijn bed uit. Lopen met de honden. Boodschappen gedaan. Geërgerd aan Mariana. Gekookt. Uitgebreid nagezeten. Bijna in slaap gevallen. En iets met het blog. Daar mag wel wat tegenover staan. Niet iets wat ik moet krijgen, maar iets wat ik moet doen cq betalen of compenseren.

 Geen evenwichtige dag. Zo eentje die tegen de heuvel op blijft beulen zonder aan iets van een top te geraken. Geen blijmakertje. En dat wil ik eigenlijk wel nog worden. Schoon bed, straks een schoon lijf en dan heb ik geen zin om met een grafhumeur onder het dekbed te schuiven. Kortom het moet een actieve avond worden of de omstandigheden het daar nou mee eens zijn of niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten