dinsdag 28 januari 2020

(In)hakken

 Opruimen, selecteren, ordenen en soortgelijks is blijkbaar vermoeiender dan houthakken. Mooi verslapen vanochtend. Negen uur pas bij mijn positieven. En geen kik van de honden tussen zeven en half acht. Zit nu een beetje vreemd achter de Pc. Het is akelig leeg naast me. De beschermende berg klusrommel is vrijwel verdwenen. Dat wordt wennen. Ook Sissi weet niet wat haar overkomt, nu ze haar ranke en soepele lijfje niet tussen allerhande obstakels door hoeft te wurmen.

 Vandaag verder. Ook onder de tafel staan nog een paar dozen, waarvan ik maar een vage herinnering heb aan de inhoud. En dan langzaam opschuiven naar het èchte werk, maar eerst andere klussen, zoals de Tv niet vergeten.

 Bezig, bezig, eindelijk weer bezig en dat voor iemand, die toch maar zelden niks zit te doen. Het ene bezig is nou eenmaal niet het andere bezig. Gisteravond ook de knoop doorgehakt wat de laatste chauffeur betreft, waarmee ETS2 terug op z'n plek kan van af en toe een ontspannende rit maken. De keuze voelt goed. Stom om dat zo te zeggen, maar het is zo. Van de 15 garages hebben er nu drie meer vrouwen dan mannen aan het stuur. Weet niet of dat divers genoeg is voor het tegenwoordige quotum-gelul. Heb volgens mij ook geen transgenders (gelukkig maar) in de ploeg zitten. Wel voor enige kleurvariatie gezorgd. Als ze hun werk maar doen en hun kop me aanstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten