vrijdag 10 januari 2020

Controversieel

 We hebben er weer eentje waarbij het lang zoeken wordt om de laatste steen boven water te krijgen, zo het überhaupt al gaat lukken. "Neergeschoten" was mijn eerste gedachte, toen ik het bericht las over het gecrashte vliegtuig in Iran. Gecrasht net nadat er allerlei raketten op Amerikaanse doelen waren afgevuurd. Onderbuikreactie.

 Volgens Iran een technisch mankement, maar er zijn geluiden die het meer met mijn onderbuik eens zijn. Koren op de molen van Trump & Co en, indien waar, het laatste waar Iran op zat te wachten. Slim van ze om de VS en Canada uit te nodigen om de crash mee te onderzoeken. Of is het naïef? Hoeveel is al van de plek van het ongeluk verdwenen? Wat is er inmiddels al verstoord? Het heeft wel wat weg van de KLM-crash in de Oekraïne.

 Dit gaat weer een langdurig proces worden, waarin de gevonden gegegevens geïnterpreteerd gaan worden al naar gelang de uitgangspunten van de onderzoekers.

 Update: Blijkbaar is alles al opgeruimd en door bulldozers geëgaliseerd. Lekker onderzoeken is dat voor de genodigden .....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten