woensdag 22 januari 2020

Take 231

 Nou, we beginnen maar weer eens een keer opnieuw. Gelukkig niet van voren af aan maar het voelt wel een beetje als 2 stappen vooruit en 3 terug. Mag hopen, dat de kuur de problemen oplost. Ik vrees van niet. We gaan het merken. Vandaag vooralsnog geen gekke dingen meer gehad. Waarmee alle veronderstellingen van tafel kunnen en het afwachten is.

 Mocht de rug tot samenwerking bereid zijn dan moet het morgen een redelijk normale dag kunnen worden. Gelukkig is het hout achter de rug, om in stijl te blijven. Ik zou zomaar met de Tv aan de slag kunnen. Tenminste met de hangconstructie voor de hangset. 45 kg tillen lijkt me voorlopig geen goed idee. In de winkel zeiden ze dat het max 25 kilo zou zijn. Die lui hadden èn hebben gewoon geen weet van wat ze verkopen maar pretenderen het wel. Gelukkig had ik al zo mijn twijfels en een ruime marge gekozen bij de draagkracht van de hangset.

 Maar laat ik niet vooruit lopen. Morgen is morgen en niet vandaag. Eerst maar 'ns zien of ik in staat ben om in de ochtend de honden uit te laten cq aan de lijn te houden. De poort open doen is de kunst niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten