zondag 12 januari 2020

Taks

 Nog een paar k*tklusjes gedaan. Niet mijn hobby maar vele kleintjes maken ook grote bergen op je weg. Voorlopig gaat het de goede richting op. Heb de draad voor dit jaar weer te pakken. Doos weg, flessen schoon. Het lijkt allemaal niks, maar het staat je wel in de weg. Helaas kost het ook tijd, maar dan van het formaat waar je bij etenswaren van zou zeggen, dat het net genoeg is om een holle kies te vullen. Mooi om dooie momenten minder verloren te laten voelen. Als je tenminste niet teveel tijd aan voorbereiding en opruimen hoeft te besteden.

 Natuurlijk is daar weer de neiging om door te stomen. Dat gaan we niet doen. Acht uur in de avond is in feite al overwerktijd. Nee, geen "eerst dit nog en dan dat nog en als straks alles gedaan is lekker genieten". Doeii. Als ik ergens nooit geloof aan heb gehecht is het die instelling wel. De bullshit waarmee de mensheid het grootste deel van hun leven wordt ontnomen.

 Morgen is weer een dag. Stapje voor stapje. Geen gehol, hooguit dieselen in de juiste omstandigheden, dwz iets afmaken als je in de juiste 'flow' zit .... hoewel, dat heb ik afgelopen tuinseizoen eens zwaar moeten bekopen. Morgen. Morgen weer een doos, een stuk tafel of iets anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten