dinsdag 7 januari 2020

Voorbereiding

 Morgen een dag zonder verstoringen? Kan de opbouw van de werkplek in de slaapkamer beginnen? Zou een aardige zijn voordat de omstandigheden een zoveelste voor-me-uit-schuif-situatie inleiden. Ik zie er ook nog niet tegen op, wat wel het geval zou zijn als het voor me uitschuiven al greep op de situatie had gekregen. Ws wel ff doorbijten met de huidige temperaturen bij het naar binnenhalen van mn de aluminium steiger. Met handschoenen moet het geen probleem zijn. Mocht ik morgen al aan passen en meten toekomen mag ik aan het einde van de dag tevreden zijn met mezelf.

 Volgorde van handelingen is nog niet helemaal helder en dat geldt ook voor een deel van de handelingen zelf. Het zal stap voor stap en steeds weer terugkijkend moeten gebeuren. Niks vergeten? Is dit wel de goede manier? Etc. Niet de boel hebben zitten en nog voordat de laatste schroef is vastgedraaid denken dat het beter anders had gekund. Het zou niet de eerste keer zijn, dat me dat overkomt.

 Het is geen schilderijtje, wat ik ophang, maar ik moet er ook weer geen halszaak van maken, waar ik tegenwoordig snel een handje aan heb. Het 'Goed en anders niet', maar wat is goed?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten