woensdag 29 januari 2020

Tegendruk?

 Niks nie verder opruimen. Onderschat de kracht van de omstandigheden niet. Het voordeel van lang en steeds intensiever ergens mee bezig zijn, is dat je een alertheidsgraad bereikt, die het mogelijk maakt de voortekenen van kilometers afstand te duiden. De vrg was 'Ondergaan of iets proberen te doen?'. Voor het laatste gekozen en een bad genomen. Snel d'rin. Ben dan weliswaar geen kikker, maar de temperatuur kan beduidend heter, als je het bad laat vollopen, als je er zelf al in zit.

 Het geril was snel afgelopen. In bed liggen nadampen. De rest van de symptomenopeenvolging passeerde gewoon de revue, maar alles in danig afgezwakte vorm. Ook nu is het duidelijk, dat er 'iets' is geweest. De inmiddels bekende hoofdpijn en ook, maar minder het gesloopte gevoel. Vrg blijft, heb ik iets in de kiem weten te smoren of was het gewoon een slappe versie van het oud verhaal. Èn als het een slappe versie is geweest, was dat gewoon zo, intensiteit was tenslotte al wisselend, of is het vanwege het effect van de kuur??

 Ik denk, dat het goed is om van nu af aan zorgvuldig stap voor stap verder te gaan. De ene behandeling of het andere onderzoek te beginnen dan wel uit te voeren, voordat de voorafgaande acties op een rijtje zijn gezet, lost misschien iets op, maar dan weet je nog niet wat het is geweest en waardoor het mogelijk is verholpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten