vrijdag 31 januari 2020

8484

 Wonderlijk. Je zou bijna in getallen gaan geloven. Een prachtig getal op de dag dat Groot-Brittanië de Europese dictatuur gaat verlaten.. Ze hun zelfstandigheid terugkrijgen, hun eigen beslissingen weer mogen nemen en niet meer opgezadeld worden met regels waar ze geen behoefte aan hebben. Rule the waves ..... again!

 1984 ontlopen. Hen is het wel gelukt. Het zouden meer landen moeten aandurven om die van de werkelijkheid losgezongen blaaskaken in Brussel tot het inzicht te laten komen, dat ze op de verkeerde weg zitten. Het is een dictatoriaal gedrocht geworden en verbazingwekkend genoeg is er nog steeds maar weinig weerstand tegen de machtshonger van die verzameling volkomen ondemocratische instanties.

 Een monsterlijke verzameling Ja-knikkers die de grootst mogelijke onzin goedkeuren van in eigen land vanwege onkunde en onvermogen aan de kant geschoven bewindslieden. Afgeschoven naar Europa. Na een goed voor zichzelf zorgende Portugees een dronken Luxemburger en nu een mislukte politica uit Duitsland. Ik heb geen idee hoelang zo'n politieke tumor zichzelf in stand weet te houden. Eigenlijk zou ik de onvermijdelijke zelfvernietiging nog mee willen maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten