maandag 20 januari 2020

Doelgericht

 Met de twee aller-, aller-, allerlaatste (echt waar!) garages in de planning rijdt het anders, dan dat je een partijtje kilometers wilt vreten ter ontspanning. Limoges was al duidelijk en aan het andere uiteinde is het Cluj-Napoca geworden. Die garages kun je op afstand kopen, maar ik wil er met mijn k(n)ar voorstaan, als ik eindelijk weereens wat geld kan uitgeven.

 Je bent dan afhankelijk van het transportaanbod, tenzij je er gewoon botweg naar toe rijdt zonder geladen trailer. Het had wat weg van om de hete brei draaien maar uiteindelijk wel in Cluj voor mijn beoogde garage terechtgekomen. Direct maar de uitbreiding gedaan en vijf nwe trucks neergezet. Een druppel op een gloeiende plaat. Wat maakt een miljoen meer of minder uit op 134 van die miljoenen?

 Nu bedenken wat ik met de trailers doe. Daar mag wel wat geherschikt worden tussen de garages. En dan last but not least de chauffeurs natuurlijk. Eigenlijk had ik direct door gewild richting Limoges maar dat leek me niet zo slim met de afspraken van vandaag voor de boeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten