dinsdag 14 januari 2020

Rondneuzen

 Eén uur de volgende afspraak. Moest me dus een paar uur van de straat weten te houden. Een tweede koffie bracht me al richting half elf. In een boekhandel naar muziek, video's en puzzels gekeken. Ja, geen boek in mijn handen gehad. Inmiddels na elven met een grote omweg naar de ShoppingCity gereden met de telefoon aan de lader hangend. Met 24% het winkelgebied betreden. Hier wel de gewenste video's kunnen vinden. Ja, ouderwets, maar toch.

 Na het herstellen van wat vergeten inkopen van gisteren nog gezocht naar 10 ltr flessen. Blijkbaar is het daar het seizoen niet voor. Nog mogen constateren, dat een winkel, waar ze lekker zachte Grappa verkochten helaas niet meer bestaat en toen maar aan de slag gegaan met mijn verzekeringsagent. Beste man is vorig jaar het innen van een polis vergeten en nog wat van die kleine dingen.

 Tegen tweeën weer op straat en nog geen zin om naar het platteland terug te keren. Ineens bedacht ik me, dat onlangs een nwe Lidl is geopend pal tegenover de ShoppingCity. Lijkt erg groot en misschien is het wel interessant om te zien wat hun aanbod is. Nu is door een supermarkt kuieren meestal geen verkeerde bezigheid en sec was het dat nu ook niet. Maar het aanbod is niet vandien aard, dat ik me er met regelmaat zie terugkeren.

 Hebben gewoon 'alles' maar daarbinnen zeer beperkte keuze. Een hoop non-food midden in de winkel. Het is dus nauwelijks mogelijk om dat links te laten liggen. En alles met merknamen waarvan je ongezien al de kwaliteitswaarde zou betwijfelen. Nu weet ik wel, dat dat niet alles zegt. Ik hoef niet altijd A-merken. Maar als alle namen ergens op proberen te lijken met een vormgeving, die duidelijk ergens naar hint, dan is me dat een beetje teveel pretentie. Een paar bossen tulpen gekocht en Coves aangestuurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten