zondag 12 januari 2020

Stapjes

 Lekker bezig daggie. Alles op z'n gemak maar bezig. Zo mag ik de dagen wel. Er zouden op die manier alleen minstens het dubbele aantal dagen in een jaar moeten zitten. Rustig, rustig. Niet het moment om over een tempoversnelling te beginnen. Als de machinerie weer ouderwets loopt, dwz als een week of twee geleden, dan komt dat tempo er voor een groot deel vanzelf van.

 Opladen en de avond in. Wil nog wel een paar dingen gedaan hebben voor ik de motor start en Karlskrona verlaat in de richting van Napels. De smaak van de Witcher ben ik deels kwijt. Dat steeds weer eindigen, omdat je te snel vooruit bent gegaan, is geen stimulans om met het spel door te gaan. Het betekent teruggaan en meer van het niet noodzakelijke aanpakken wat uiteindelijk wel noodzakelijk blijkt. En dan al dat verzamelen wat je doen moet, daar krijg je ook een beetje een punthoofd van. En dan is daar nog steeds dat kaartspel, wat ik links heb laten liggen. Ipv een beetje door het verhaalwereldje te kunnen hobbelen op je paard moet naast het uitschakelen van wolven en ergere gedrochten steeds weer afstappen om bloemen en kruiden te verzamelen. Het voelt alsof je dubbeltjes loopt te zoeken.

 Doe mij ETS2 maar. Niks geen gedoe. Lading aankoppelen, einddoel bepalen, starten en rijden maar. Dat je sinds de laatste update soms gedwongen wordt om van je route af te wijken, is nog net te verteren. Heerlijk verstand op nul en gaan met die banaan. Puzzelen mag ook trouwen, verstand hoef niet persé op nul. Bijv. een Portal_3. Maar al dat geraap, gesleep en gezoek heb ik geloof ik wel een beetje gezien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten